Beef en Steak

Appelwangen of varkenwangen?

  • Onderwerp starter Onderwerp starter sisi
  • Startdatum Startdatum

sisi

Sprokkelaar
Berichten
32
Ik heb varkens wangen gekocht omdat ik bewuster wil leren kijken naar verschillende stukken vlees van een varken. Maar mijn wangen zijn mooi genoeg, dus wat doe ik nu met zulks?

Graag een tip voor bereiding.
 
Sisi, hier zet je recepten neer, vragen om recepten doe je in het vragen naar recepten deel (het lijkt haast logisch).

Er is vast een moddereter die de vraag kan verplaatsen...

Varkenswangetjes kan je heerlijk stoven in een DO, ik zou er een mooie pie van maken!  :)
 
Oei, varkenswangen.... Heb ik eens gegeten in een Jamaicaans restaurant. lekker lekker. Helaas heb ik zelf geen recepten voor je.. Succes met klaarmaken !
 
Je kan ze het zelfde behandelen als spareribs, en dan 2,5-1,5-1
 
Je kunt er ook bacon van maken...
 
ff lekker bruinen op de grill met een beetje hickory- of appelrook en dan een fijn bonenschoteltje mee stoven?
 
Ik heb een keer kalfswangen gemaakt naar een recept wat ik op 24 keuken tegen kwam (Gestoofde kalfswang met bietenvariatie).
dit smaakte echt super.

Dit zelfde recept daarna ook een keer gemaakt met varkenswangen.  Dit was zeker geen straf om het op te eten.

wel beide keren een kleine eigen variatie erop gemaakt,  nl in de DO

eet smakelijk.
 
A la st louis style.

Insmeren met mosterd, basic rub erover, aangrillen en stoven in (bok)bier en bbqsaus

Man krijg nu al zin
 
Terug
Bovenaan Onderaan