- Berichten
- 142
Goedemorgen allemaal,
Ik heb een offset smoker, een paar Dutch ovens en een skillet. Nou wil ik een keer proberen om een appeltaart te maken in mijn offset smoker, dit wil ik als toetje gaan maken na een sessie knoeien. Ik heb wel een paar appel kruimel taarten voorbij zien komen, maar een appeltaart is iets meer mijn ding.
Het idee is om de skillet te gebruiken en de offset smoker op te stoken tot 150 a 160 graden voor een minuut of 40 a 50. Wie heeft hier ervaring mee en tips voor mij? Aangezien ik alleen vlees en groente op de smoker gemaakt heb, wil ik ook wel eens volledig wat anders proberen.
Hoe hebben jullie dit aangepakt? Wat hebben jullie gebruikt om een goeie appeltaart te maken? Briketten of houtskool? Heeft er iemand ooit rookhout geprobeerd? Gewoon een taart vorm of een dutch oven? Ik ben zwaar fan gietijzer, dat zou ik ook graag willen gebruiken en vandaar mijn vragen.
Please let me know,
In the comments below.
Groetjes Bram
Btw als dit in de verkeerde categorie is, dan hoor ik het graag
Ik heb een offset smoker, een paar Dutch ovens en een skillet. Nou wil ik een keer proberen om een appeltaart te maken in mijn offset smoker, dit wil ik als toetje gaan maken na een sessie knoeien. Ik heb wel een paar appel kruimel taarten voorbij zien komen, maar een appeltaart is iets meer mijn ding.
Het idee is om de skillet te gebruiken en de offset smoker op te stoken tot 150 a 160 graden voor een minuut of 40 a 50. Wie heeft hier ervaring mee en tips voor mij? Aangezien ik alleen vlees en groente op de smoker gemaakt heb, wil ik ook wel eens volledig wat anders proberen.
Hoe hebben jullie dit aangepakt? Wat hebben jullie gebruikt om een goeie appeltaart te maken? Briketten of houtskool? Heeft er iemand ooit rookhout geprobeerd? Gewoon een taart vorm of een dutch oven? Ik ben zwaar fan gietijzer, dat zou ik ook graag willen gebruiken en vandaar mijn vragen.
Please let me know,
In the comments below.
Groetjes Bram
Btw als dit in de verkeerde categorie is, dan hoor ik het graag
Laatst bewerkt: