BasBQ
Beef en Steak

Anticuchos de corazon

 
 
 
 

Bert

Gerijpt
Berichten
2.598
DSC03476.jpg


Zoals beloofd in dit draadje http://www.bbqgenootschap.nl/forum/de-rookkamer/vista-buena-parabrisas
Hier het recept.
Allereerst het runderhart. Koop een vers stuk runderhart wat niet gevacumeerd is en ook geen diepvries.
Als hart wat ouder is heb je snel een wee?ge smaak omdat het zulk rijk doorbloed vlees is.
Vlies het helemaal rondom schoon binnen en buitenkant zodat je uiteindelijk alleen maar schoon vlees over hebt.
Vers schoon hart ziet er gewoon lekker uit

De marinade:
4 tenen knoflook fijn gesneden
3 tl zout
2 tl paprikapoeder
1 tl zwarte peper gemalen
3/4 tl komijnpoeder
1 tl uienpoeder
1 el oregano fijn gemaakt
1 el azijn
aanvullen met een beetje water

DSC03470.jpg


DSC03469.jpg


Ik heb het vlees er een nacht in laten staan. Volgens recept moet het minimaal 2 uur.
DSC03471.jpg


Daarna op stokjes rijgen
DSC03473.jpg


Kort grillen net zoals je gewend bent met biefstuk
DSC03476.jpg


De smaak en het mond gevoel is hetzelfde als biefstuk.
 
ziet er heel goed uit
 
Tja, als je het zo bekijkt, dan lust ik het ook  :)
Ziet er wel mooi uit hoor op deze manier Bert

Mac
 
Ik had zo bij je aangeschoven hoor!
 
Ik ook!!
 
Dat lust ik gewoon hoor!
 
ToDo +1!
 
Ja hoor, ziet er fantastisch uit Bert, lijkt me heerlijk.
 
Terug
Bovenaan Onderaan