BasBQ
Beef en Steak

Anticuchos de corazon

Bert

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
2.598
DSC03476.jpg


Zoals beloofd in dit draadje http://www.bbqgenootschap.nl/forum/de-rookkamer/vista-buena-parabrisas
Hier het recept.
Allereerst het runderhart. Koop een vers stuk runderhart wat niet gevacumeerd is en ook geen diepvries.
Als hart wat ouder is heb je snel een wee?ge smaak omdat het zulk rijk doorbloed vlees is.
Vlies het helemaal rondom schoon binnen en buitenkant zodat je uiteindelijk alleen maar schoon vlees over hebt.
Vers schoon hart ziet er gewoon lekker uit

De marinade:
4 tenen knoflook fijn gesneden
3 tl zout
2 tl paprikapoeder
1 tl zwarte peper gemalen
3/4 tl komijnpoeder
1 tl uienpoeder
1 el oregano fijn gemaakt
1 el azijn
aanvullen met een beetje water

DSC03470.jpg


DSC03469.jpg


Ik heb het vlees er een nacht in laten staan. Volgens recept moet het minimaal 2 uur.
DSC03471.jpg


Daarna op stokjes rijgen
DSC03473.jpg


Kort grillen net zoals je gewend bent met biefstuk
DSC03476.jpg


De smaak en het mond gevoel is hetzelfde als biefstuk.
 

Leo

Forum Meubilair
 
 
 
Berichten
11.363
ziet er heel goed uit
 

Mac

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
3.494
Tja, als je het zo bekijkt, dan lust ik het ook  :)
Ziet er wel mooi uit hoor op deze manier Bert

Mac
 

Dominique

BBQ Junkie
 
 
 
Berichten
6.753
Ik had zo bij je aangeschoven hoor!
 

MarBQ

Gerijpt
 
 
 
 
 
Berichten
3.192
Ik ook!!
 

noskos

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
 
 
Berichten
11.691
Dat lust ik gewoon hoor!
 

El Fumarole

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
3.128
ToDo +1!
 

Ewald

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
Berichten
4.577
Ja hoor, ziet er fantastisch uit Bert, lijkt me heerlijk.
 
Bovenaan Onderaan