Zoals beloofd in dit draadje http://www.bbqgenootschap.nl/forum/de-rookkamer/vista-buena-parabrisas
Hier het recept.
Allereerst het runderhart. Koop een vers stuk runderhart wat niet gevacumeerd is en ook geen diepvries.
Als hart wat ouder is heb je snel een wee?ge smaak omdat het zulk rijk doorbloed vlees is.
Vlies het helemaal rondom schoon binnen en buitenkant zodat je uiteindelijk alleen maar schoon vlees over hebt.
Vers schoon hart ziet er gewoon lekker uit
De marinade:
4 tenen knoflook fijn gesneden
3 tl zout
2 tl paprikapoeder
1 tl zwarte peper gemalen
3/4 tl komijnpoeder
1 tl uienpoeder
1 el oregano fijn gemaakt
1 el azijn
aanvullen met een beetje water
	
	Ik heb het vlees er een nacht in laten staan. Volgens recept moet het minimaal 2 uur.
	Daarna op stokjes rijgen
	Kort grillen net zoals je gewend bent met biefstuk
	De smaak en het mond gevoel is hetzelfde als biefstuk.