BasBQ
Beef en Steak

Angus Brisket

 
 
 

Rescher

Kooltjesharker
Berichten
130
Het moest er dan toch eens van komen, een wholepacker brisket op de kamado. Mooi exemplaar bij bbquality op de kop kunnen tikken van 4,5 kg en we konden aan de slag.
IMG_5708.jpeg


Het beestje even uitpakken, trimmen en injecteren om het daarna in de rub te zetten.

IMG_5714.jpeg
IMG_5716.jpeg

IMG_5718.jpeg

Hierna mocht het beestje lekker low and slow garen op de Masterbuilt om na zo’n 13 uur op temperatuur te zijn.

IMG_5722.jpeg
IMG_5723.jpeg


Daarna was het natuurlijk tijd voor de burnt ends even lekker te laten sudderen in de barbecuesaus

IMG_5806.jpeg


Uiteindelijk een mooi resultaat op tafel. De familie was tevreden en hebben de buikjes goed rond gegeten!

IMG_5724.jpeg

IMG_5809.jpeg


Leuk om een keer gedaan te hebben. De volgende keer gaan we voor een nog betere variant!
 
Dat ziet er heerlijk uit. Welkom bij de grote drie.
 
dat heb je erg mooi gedaan!

Gefeliciteerd met je 🐮
 
Gefeliciteerd met de koe!
 
Och och och, zo heerlijk dit. Mooi gemaakt!
 
Lekker hoor Rescher!

Ik krijg gelijk zin in zo heerlijk stuk Brisket 😋

Gefeliciteerd met de 🐮
 
Lekker hoor.En Van harte met je 🐮
 
Proficiat met DE sticker!
 
Terug
Bovenaan Onderaan