- Berichten
- 151
Het moest er dan toch eens van komen, een wholepacker brisket op de kamado. Mooi exemplaar bij bbquality op de kop kunnen tikken van 4,5 kg en we konden aan de slag.
Het beestje even uitpakken, trimmen en injecteren om het daarna in de rub te zetten.
Hierna mocht het beestje lekker low and slow garen op de Masterbuilt om na zo’n 13 uur op temperatuur te zijn.
Daarna was het natuurlijk tijd voor de burnt ends even lekker te laten sudderen in de barbecuesaus
Uiteindelijk een mooi resultaat op tafel. De familie was tevreden en hebben de buikjes goed rond gegeten!
Leuk om een keer gedaan te hebben. De volgende keer gaan we voor een nog betere variant!
Het beestje even uitpakken, trimmen en injecteren om het daarna in de rub te zetten.
Hierna mocht het beestje lekker low and slow garen op de Masterbuilt om na zo’n 13 uur op temperatuur te zijn.
Daarna was het natuurlijk tijd voor de burnt ends even lekker te laten sudderen in de barbecuesaus
Uiteindelijk een mooi resultaat op tafel. De familie was tevreden en hebben de buikjes goed rond gegeten!
Leuk om een keer gedaan te hebben. De volgende keer gaan we voor een nog betere variant!