BasBQ
Beef en Steak

American style Porc Ribs

 
 

toet007

Sprokkelaar
Berichten
48
- membraam eraf halen
- 'Varkens-Stof, mijn eigen kruiden mix, ff net wat anders.
- 110 graden dome temp.
- 3 uur roken, met eiken blokjes
- snake method
- 2 uur in folie ingepakt met spuitboter, rietsuiker en iets rub
- op einde insmeren met bbq sc naar keuze

https://youtu.be/wj2JPrsVg7E
https://youtu.be/F7y563jqDr4

1b2f53a8d1e168a4636b6b6a2d7d176a.jpg


107e7149c8ba2cc5713b4d06658db694.jpg


8f00457bbb53df617068d422746d0adc.jpg


aeccfdb4d32d9366f739d2bc62d2d7ad.jpg


3dc803c73e9030ed2a5cc07c25a0fdac.jpg


3c0b9013e97bfacec3a60040ea546cd8.jpg


f9ec32f4c73fa2976b8036e2644fff18.jpg


2e5f67167f02e82ce2fc9a0cc6774382.jpg


f0b6cb1f30a7c971215983eee199e360.jpg




Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
 
Lekker hoor


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
 
Wat is "spuitboter"?
 
Lust ik wel
 
toet007 zei:
Nosmo zei:
Wat is "spuitboter"?


Vloeibare boter uit een flesje.........in de video kan je dat ook waarnemen


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk

Aha, vloeibare margarine dus! Heeft helaas niets met boter te maken. Jakkes :-&
 
Zien er heerlijk uit zeg die ribben om in te bijten
Ook weer genoten van de video top Ga mijn volgende sessie met ribben ook zo maken


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan