- Berichten
- 12.070
Van Jacques, beter bekend als El Hambre op diverse forums en twitter, kreeg ik de vraag of ik wat vlees wilde testen van een nieuwe online vleesleverancier, de Ambachtelijke Slager.
Nou dat soort dingen hoef je me geen twee keer te vragen
Dus gisteren werd er een pakketje bezorgd met postnl, met daarin een tempexdoos, icepack en een mooie sortering vlees.
Omdat het een test was ook meteen even de thermometer tussen het vlees gestopt, dat was 6°C, dus prima op temperatuur.
Vanavond de picanha en ribeye steaks gemaakt. De picanha steaks heb ik 20 minuten in een laagje zout gedaan, dat heb ik er daarna afgehaald en toen alles met zout en peper gekruid. Een volgende keer zou ik bij de picanha steaks het zout de tweede keer weglaten, ze pikken toch wat op van de tijd in het zout.
De reden is dat je dan wat vocht aan het oppervlak onttrekt en een mooiere korst zou krijgen.
De steaks waren heerlijk! In had zelf een picanha steak en natuurlijk ook nog even een stukje ribeye gebietst, echt klasse!
En dan heb ik nog de lende steaks en de gerookte varkenshaas, ben er nog steeds niet overuit wat ik daarmee ga doen
Jacques hartstikke bedankt voor dit pakket en ik wens jullie veel succes met jullie online winkel! Ik zal best wel eens langskomen in de nabije toekomst!
Nou dat soort dingen hoef je me geen twee keer te vragen

Omdat het een test was ook meteen even de thermometer tussen het vlees gestopt, dat was 6°C, dus prima op temperatuur.





Vanavond de picanha en ribeye steaks gemaakt. De picanha steaks heb ik 20 minuten in een laagje zout gedaan, dat heb ik er daarna afgehaald en toen alles met zout en peper gekruid. Een volgende keer zou ik bij de picanha steaks het zout de tweede keer weglaten, ze pikken toch wat op van de tijd in het zout.
De reden is dat je dan wat vocht aan het oppervlak onttrekt en een mooiere korst zou krijgen.






De steaks waren heerlijk! In had zelf een picanha steak en natuurlijk ook nog even een stukje ribeye gebietst, echt klasse!
En dan heb ik nog de lende steaks en de gerookte varkenshaas, ben er nog steeds niet overuit wat ik daarmee ga doen

Jacques hartstikke bedankt voor dit pakket en ik wens jullie veel succes met jullie online winkel! Ik zal best wel eens langskomen in de nabije toekomst!