- Berichten
- 642
Ik ben opzoek naar info over pizza maken op mn weber 57
Welke diameter is handig, waarom?
Welke dikte, waarom?
De opstelling, de steen wel een niet verhogen etc.
Zelf deeg maken, op een simple en hufterproof manier
Graag jullie bevindingen.
Misschien leuk om er een soort " how to " te maken voor op het forum?
Welke diameter is handig, waarom?
Welke dikte, waarom?
De opstelling, de steen wel een niet verhogen etc.
Zelf deeg maken, op een simple en hufterproof manier
Graag jullie bevindingen.
Misschien leuk om er een soort " how to " te maken voor op het forum?
experimenteren.


. Dus dat keer 4 nou het was toen middernacht dat we klaar waren. Tijd voor een toetje was er niet meer
. Nu ik lees dat er niet te veel topic op de pizza moet is dat misschien wel de oorzaak dat de temperatuur daalde met Ongeveer 20 a 30 graden. Het was moeilijk om boven de 200 graden uit te komen ook al had ik alle schuiven open en uiteraard de deksel was gesloten en de mandjes waren volledig gevuld met briketten. Heel eerlijk... ik vond het geen succes en moet ook nog de goede modus vinden want de spullen heb ik wel. Oh ja... een brede schep is wel van belang om de pizza op de steen te plaatsen want anders gaat het bij de start al mis.
(Deze heb ook ook pas gekocht nog mijn eerste ervaring
Veel succes en mogelijk komen er goede tips want ook daar zal ik dan van leren.