BasBQ
Beef en Steak

Advies voor fijne rib met kap te bereiden

 
 
 

Fastforward

Vuurmaker
Berichten
79
Hallo,

Ik heb een stuk fijne rib met kap in de vriezer liggen en deze wil ik gaan bereiden maar ik weet niet precies hoe.

Zelf zit ik te denken aan eerst low en slow tot iets onder de gewenste kern temperatuur en dan af grillen of zoals de slager zei plakken van snijden en deze te grillen.
wat is de beste keuze.

Alvast bedankt,
Frank

 
is t van een  rund of varken of ander vee.
neem aan een dik bevleesde rib.
zou m zeker in plakken 24 uur marineren en dan slow op de Q en evt op t end ffn gassen
 
AV zei:
is t van een  rund of varken of ander vee.
neem aan een dik bevleesde rib.
zou m zeker in plakken 24 uur marineren en dan slow op de Q en evt op t end ffn gassen

Het is rundvlees zonder bot, zit volgens mij naast de rib-eye als ik de tekeningen op internet goed begrijp.

 
Terug
Bovenaan Onderaan