- Berichten
- 537
Ik ben altijd een ramp met plannen en probeer het daarom zo simpel mogelijk te houden.
Nu heb ik echter zaterdag een bqq (voor 4 dus niet zo groot) en wil ik picanha maken. Eerst low&slow met rookhout en dan zoals gebruikelijk nog even affakkelen.
Omdat dat toch wel even duurt, wil ik tijdens het wachten nog wat andere dingen voorzetten bijvoorbeeld sat? of garnalenspies.
Tijdens de slowsessie heb je echter niet genoeg hitte om sat? te grillen.
Hoe krijgen jullie dat voor elkaar? Ik heb dit probleem eigenlijk vaker en weet niet wat te doen. Ik heb maar ??n bbq (weber 57).
Ik zou de picanha ook willen combineren met MOINK balls of zo. Allebei low&slow maar de MOINK balls is een vaste tijd en de picanha variabel tot de juiste kerntemperatuur bereikt is.
Ik ben ongetwijfeld een echte planningsnono maar hoe lossen jullie dit soort dingen op? Vind het toch jammer dat ik niet kan maken wat ik wil.
Nu heb ik echter zaterdag een bqq (voor 4 dus niet zo groot) en wil ik picanha maken. Eerst low&slow met rookhout en dan zoals gebruikelijk nog even affakkelen.
Omdat dat toch wel even duurt, wil ik tijdens het wachten nog wat andere dingen voorzetten bijvoorbeeld sat? of garnalenspies.
Tijdens de slowsessie heb je echter niet genoeg hitte om sat? te grillen.
Hoe krijgen jullie dat voor elkaar? Ik heb dit probleem eigenlijk vaker en weet niet wat te doen. Ik heb maar ??n bbq (weber 57).
Ik zou de picanha ook willen combineren met MOINK balls of zo. Allebei low&slow maar de MOINK balls is een vaste tijd en de picanha variabel tot de juiste kerntemperatuur bereikt is.
Ik ben ongetwijfeld een echte planningsnono maar hoe lossen jullie dit soort dingen op? Vind het toch jammer dat ik niet kan maken wat ik wil.