Beste mede BBQ-ers
Een tijdje geleden een voordeeldoos met 10kg (Spaanse) ribben besteld, nu had ik in de reviews al gelezen dat ze wat taaier zijn, en het advies om ze een uurtje langer te bereiden.
Nu had ik de eerste 4 ribbels 3-2-1 bereidt, dus echt 2 uur ingepakt, normaal zouden ze dan wel fall of the bone moeten zijn. Maar ze hadden nog steeds een stevige bite.
Om ze de volgende ronde malser te krijgen, kan ik ze dan beter een uurtje langer ingepakt zitten ( 3-3-1 ) of een uurtje langer laten roken ( 4-2-1 ) ? Of andere opties?
Heb ook rib Candy besteld om ze af te lakken, op die videootjes bij T-Roy ziet dat spul er zoo lekker uit... ben benieuwd!
Ik hoor graag jullie mening.
Een tijdje geleden een voordeeldoos met 10kg (Spaanse) ribben besteld, nu had ik in de reviews al gelezen dat ze wat taaier zijn, en het advies om ze een uurtje langer te bereiden.
Nu had ik de eerste 4 ribbels 3-2-1 bereidt, dus echt 2 uur ingepakt, normaal zouden ze dan wel fall of the bone moeten zijn. Maar ze hadden nog steeds een stevige bite.
Om ze de volgende ronde malser te krijgen, kan ik ze dan beter een uurtje langer ingepakt zitten ( 3-3-1 ) of een uurtje langer laten roken ( 4-2-1 ) ? Of andere opties?
Heb ook rib Candy besteld om ze af te lakken, op die videootjes bij T-Roy ziet dat spul er zoo lekker uit... ben benieuwd!
Ik hoor graag jullie mening.