Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
El Fumarole zei:ThrowonD zei:El Fumarole zei:Pekelen lukt ook heerlijk in een vacuumzak trouwens
Bedoel je dat je het dan ook gevacumeerd heb, en zo in de koelkast legt?
Zijn er dan nog dingen waar je extra op moet letten?
Ik vacuumeer hem grotendeels, maar niet volledig. Ik laat een klein beetje lucht zitten. Als er dan sap uit het vlees begint te komen is het wat makkelijker om dat rond het vlees te laten 'mengen'.
Verder is dat eigenlijk alles wat ik doe. En dan elke dag ??n keer omdraaien gedurende de pekelweek.
El Fumarole zei:Zo'n stuk buik ruikt na een week in de pekel altijd naar 'iets'. Ik vind het zelf een wat zoet-wee?ge lucht (hangt wschl ook van je pekel samenstelling af), maar niet bedorven. Dat is echt goor en ruik je meteen. Dat is echt ranzig.Hitman zei:Haha nee die was me te snel. Geur zou eventueel van de pekel kunnen komen.
Ligt nu te drogen in de koelkast. Ga morgen nog eens ruiken.
El Fumarole zei:En dan morgenochtend: een gebakken eitje met je eigen rookspek! Voor mij altijd een redelijk euforisch begin van het weekend