- Berichten
- 583
Hoi allemaal,
sinds kort de ‘plancha’ van KJ in gebruik. De plaat zou fabrieks af al geseasoned zijn. Desalniettemin ook nog zelf een laagje gegeven.
nu heb ik gisteren een heerlijk broodje kip gemaakt en de plaat niet schoongemaakt na gebruik. De volgende dag proberen de flinke rommel eraf te schrobben.
ik begon met een afwasborstel, daarna maar een schuurspons, toen staalborstel en nog steeds zat er een zwarte laag op. Uiteindelijk met een plamuurmes aan de gang geweest om het eraf te krassen. Het lukt wel een beetje, maar er blijft viezigheid achter.
iemand ervaring met het goed schoon krijgen van de plaat? Of ben ik gewoon de seasoning eraf aan t halen? Of moet ik me niet aanstellen en gewoon lekker verder gaan grillen
foto’s van na de reiniging
sinds kort de ‘plancha’ van KJ in gebruik. De plaat zou fabrieks af al geseasoned zijn. Desalniettemin ook nog zelf een laagje gegeven.
nu heb ik gisteren een heerlijk broodje kip gemaakt en de plaat niet schoongemaakt na gebruik. De volgende dag proberen de flinke rommel eraf te schrobben.
ik begon met een afwasborstel, daarna maar een schuurspons, toen staalborstel en nog steeds zat er een zwarte laag op. Uiteindelijk met een plamuurmes aan de gang geweest om het eraf te krassen. Het lukt wel een beetje, maar er blijft viezigheid achter.
iemand ervaring met het goed schoon krijgen van de plaat? Of ben ik gewoon de seasoning eraf aan t halen? Of moet ik me niet aanstellen en gewoon lekker verder gaan grillen

foto’s van na de reiniging