T
Toppieroy
Gast
Hallo allemaal,
Na mezelf eerst aangemeld te hebben op het andere forum, doe ik dit nu ook op het forum van het BBQ genootschap.
Dit is op aanraden van mijn overbuurman, hij is ook de reden dat ik maar een degelijke BBQ heb aangeschaft en er meer mee wil gaan doen dan de gemiddelde huis, tuin- en keukenbakker.
Ik ben nu inmiddels 3 weken trots bezitter van de Outdoorchef Easy Charcoal 480.
Deze is gezellig meegeweest naar de camping waar we er met z'n allen al heerlijk van hebben kunnen eten.
Hier heb ik wat simpele dingetje (speklappen, hamburgers, worstjes etc...) op weten te bereiden en op aangeven van mijn zwager (een ex-kok) wat simpele vlees trucs geleerd.
Deze dagen heb ik wat geprobeerd met wat stukken (geen snippers) rookhout (appel) tijdens het bereiden. Volgens mijn schoonzus was de smaak van de hamburgers beter dan ooit te voren
!
Ik hoop hier veel van eenieder te mogen leren!
Na mezelf eerst aangemeld te hebben op het andere forum, doe ik dit nu ook op het forum van het BBQ genootschap.
Dit is op aanraden van mijn overbuurman, hij is ook de reden dat ik maar een degelijke BBQ heb aangeschaft en er meer mee wil gaan doen dan de gemiddelde huis, tuin- en keukenbakker.
Ik ben nu inmiddels 3 weken trots bezitter van de Outdoorchef Easy Charcoal 480.
Deze is gezellig meegeweest naar de camping waar we er met z'n allen al heerlijk van hebben kunnen eten.
Hier heb ik wat simpele dingetje (speklappen, hamburgers, worstjes etc...) op weten te bereiden en op aangeven van mijn zwager (een ex-kok) wat simpele vlees trucs geleerd.
Deze dagen heb ik wat geprobeerd met wat stukken (geen snippers) rookhout (appel) tijdens het bereiden. Volgens mijn schoonzus was de smaak van de hamburgers beter dan ooit te voren

Ik hoop hier veel van eenieder te mogen leren!