- Berichten
- 206
Gisteren avond de spareribs ontdaan van de vlies en daarna in de rub gezet.
Vanmorgen bijtijds het eitje aangestoken en op 110 graden kunnen houden .
5 kilo spareribs erop met een stuk mesquite rookhout en dan 3 uurtjes wachten .
Dan in de alufolie gedaan met een klontje boter en perensap (had geen appelsap) en een scheut appelazijn.
Na 2 uurtjes het sap opgevangen, en de ribbels nog een half uurtje op het rooster.
Daarna afkoelen en morgen op het feestje nog heel kort op de Q.
En dan smikkelen maar....
Verstuurd vanaf mijn Moto G (5) met Tapatalk
Vanmorgen bijtijds het eitje aangestoken en op 110 graden kunnen houden .
5 kilo spareribs erop met een stuk mesquite rookhout en dan 3 uurtjes wachten .
Dan in de alufolie gedaan met een klontje boter en perensap (had geen appelsap) en een scheut appelazijn.
Na 2 uurtjes het sap opgevangen, en de ribbels nog een half uurtje op het rooster.
Daarna afkoelen en morgen op het feestje nog heel kort op de Q.
En dan smikkelen maar....






Verstuurd vanaf mijn Moto G (5) met Tapatalk