BasBQ
Beef en Steak

5 kilo spareribs

 
 

outwell

Kooltjesharker
Berichten
206
Gisteren avond de spareribs ontdaan van de vlies en daarna in de rub gezet.
Vanmorgen bijtijds het eitje aangestoken en op 110 graden kunnen houden .
5 kilo spareribs erop met een stuk mesquite rookhout en dan 3 uurtjes wachten .
Dan in de alufolie gedaan met een klontje boter en perensap (had geen appelsap) en een scheut appelazijn.
Na 2 uurtjes het sap opgevangen, en de ribbels nog een half uurtje op het rooster.
Daarna afkoelen en morgen op het feestje nog heel kort op de Q.
En dan smikkelen maar....
6c203fc9e656b0fcd2fe91c2888c9831.jpg
6599bdbc6e99b5e2d392e7c2ae376a8f.jpg
cc03689d3ca05e5a815fe49ff5adb73a.jpg
1908b1c26719019a3850cf03774883a0.jpg
29118fbacbcee91ea2a99e90bfc7d55b.jpg
ca64ea7a407cc7ec8427cea41eb9df24.jpg


Verstuurd vanaf mijn Moto G (5) met Tapatalk

 
Denk dat ik die wel ga lusten. ;)
 
Mooie bak ribbels.
 
Mooie ribbels, zien er heerlijk uit.
En inderdaad mooie kleur
 
Feestje?  <:p
Gaat helemaal goed komen met van die heerlijke ribben ;)
Veel plezier vandaag. :)
 
Hans zei:
Feestje?  <:p
Gaat helemaal goed komen met van die heerlijke ribben ;)
Veel plezier vandaag. :)
Bedankt. Gaat zeker goed komen!

Verstuurd vanaf mijn Moto G (5) met Tapatalk

 
Mooi maaltje! Lijkt me genoeg voor 2 man :D

En mooie kleur idd..
 
b.asv zei:
Mooi maaltje! Lijkt me genoeg voor 2 man :D

En mooie kleur idd..
Er worden ook nog hamburgers en sat? gebakken vanmiddag.
En er zijn nog side dishes. En .
Genoeg voor 12 personen lijk me.

Verstuurd vanaf mijn Moto G (5) met Tapatalk

 
Mocht het nou niet opgaan........
 
Terug
Bovenaan Onderaan