- Berichten
- 1.035
Om 18.30 tikten ze de 90 graden aan, 2 graden te laat omdat ik nog van mijn Tok zat te nommen
Uurtje rusten:
Daarna was het tijd om er een eind aan te trekken
Alsook de eind sausjes zijn klaar.
Een op basis van Killer Hog voor de liefhebbers van zoet en een op basis van Sotckyard Hill Country. Die laatste icm de Magic Dust variant is een winner voor mij. De eerste hap zoet, daarna een lekker zuurtje, het bittertje van de rook en op het eind een zeer verrassende scherpe byte >
Toch nog even over het vlees. Het was duidelijk TE vet. Ik had getrimmed maar binnen in zaten blijkbaar ook nog grote hompen. Dit heeft er voor gezorgd dat het vlees niet makkelijk uit elkaar te trekken was. Voordeel daarentegen was wel dat het mega sappig is, maar wellicht dat dat toch meer door het inpakken komt. Wellicht dat iemand anders daar eenzelfde of iig meer ervaring mee heeft?
Uurtje rusten:
Daarna was het tijd om er een eind aan te trekken
Alsook de eind sausjes zijn klaar.
Een op basis van Killer Hog voor de liefhebbers van zoet en een op basis van Sotckyard Hill Country. Die laatste icm de Magic Dust variant is een winner voor mij. De eerste hap zoet, daarna een lekker zuurtje, het bittertje van de rook en op het eind een zeer verrassende scherpe byte >
Toch nog even over het vlees. Het was duidelijk TE vet. Ik had getrimmed maar binnen in zaten blijkbaar ook nog grote hompen. Dit heeft er voor gezorgd dat het vlees niet makkelijk uit elkaar te trekken was. Voordeel daarentegen was wel dat het mega sappig is, maar wellicht dat dat toch meer door het inpakken komt. Wellicht dat iemand anders daar eenzelfde of iig meer ervaring mee heeft?