BasBQ
Beef en Steak

3e keer spare ribs 👌🏻

Phantom

Tondelzoeker
 
Berichten
5
Vandaag mijn 3e keer NosKos style spareribs gemaakt.
Ietsje minder zacht, dan de eerste 2 keren dus ik denk dat stapje 2 of ietsje langer had gemogen of tandje meer boter erop.
Neemt niet dat het resultaat erg goed gesmaakt heeft!
52B68A67-63F6-4014-8C88-CCF279888B5F.jpeg
32D6F430-2529-433F-B7F2-077BE0DB4395.jpeg
EA39AE3C-AB30-46E3-83E3-76D624E4DD68.jpeg
E20AE4E2-8631-4510-ABAE-09C460EAF7A2.jpeg
 

Frits

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
Berichten
14.681
Ze zien er heerlijk uit. Het vlees hoeft voor mij niet fall of the bone te zijn, heb nog al mijn tanden 😉.
 

Ridevi71

BBQ Junkie
 
 
 
 
 
Berichten
6.945
Goed bezig. Lekker vaak ribben maken en veel ervaring opdoen.
Deze zien er goed uit hoor
 

Phantom

Tondelzoeker
 
Berichten
5
Dan heb ik gelijk een vraag. Nu waren het 4 van deze ribjes. Maar tot hoeveel kan je er op kwijt? Het eerste deel kan in het bekende rekje, maar de laatste 2 stappen? Ik neem aan dat je ze niet boven op elkaar wilt leggen, zeker niet wanneer je de BBQ saus erop doet?🤔 of zijn daar oplossingen voor? Ik heb een large voor de info
 
Bovenaan Onderaan