- Berichten
- 5.548
sandervdhoek zei:Zijn er nu weer ingepakt op terug gelegd.. Zag ook de oorzaak van de temperatuur, snake niet netjes genoeg gelegd..
Zo zie je maar weer.
Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
sandervdhoek zei:Zijn er nu weer ingepakt op terug gelegd.. Zag ook de oorzaak van de temperatuur, snake niet netjes genoeg gelegd..
Om low en slow te gaan bedoel je.Hans zei:Ik heb geen ervaring met het leggen van een snake maar ik zou hem zeker niet heter laten worden.
105 gr.C. is een goede temperatuur om te grillen.
Heb je je rooster temperatuur meter wel eens gecontroleerd?
dat doe je in een pannetje met kokend water, hij moet dan 100 gr. aan wijzen.
Brecht zei:Om low en slow te gaan bedoel je.Hans zei:Ik heb geen ervaring met het leggen van een snake maar ik zou hem zeker niet heter laten worden.
105 gr.C. is een goede temperatuur om te grillen.
Heb je je rooster temperatuur meter wel eens gecontroleerd?
dat doe je in een pannetje met kokend water, hij moet dan 100 gr. aan wijzen.
Verstuurd vanaf mijn SM-T533 met Tapatalk
sandervdhoek zei:Het was heerlijk! Niet fall of the bone maar met een lekkere bites er nog aan.
Ruim 3 kwart van me snake is opgegaan en nadat de Ribs eraf waren bleef de temperatuur beter stabiel
@hans, hartstikke bedankt voor de tips en trucs!
Tapatalk doet het even niet bij mij dus de foto volgt nog!