Dag Allemaal,
Ben in middels 3 weken aan de gang met de Auplex.
Nog steeds een trouwe Weber aanhanger, maar toch nieuwsgierig naar de Kamado. Hoe werkt het, hoe anders is het, etc.?
Bij deze de eerste stapjes op het Low & Slow :
PP

9 uur op de Q. "Foutje"alleen de Dome temp in de gaten gehouden en geen Kern. Volgende keer even anders.....
Off the Bone ribs: Echte lekker!

Op the Good Old Weber nog nooit ZO voor elkaar gekregen.

tot grills!
Stef
Ben in middels 3 weken aan de gang met de Auplex.
Nog steeds een trouwe Weber aanhanger, maar toch nieuwsgierig naar de Kamado. Hoe werkt het, hoe anders is het, etc.?
Bij deze de eerste stapjes op het Low & Slow :
PP

9 uur op de Q. "Foutje"alleen de Dome temp in de gaten gehouden en geen Kern. Volgende keer even anders.....
Off the Bone ribs: Echte lekker!

Op the Good Old Weber nog nooit ZO voor elkaar gekregen.

tot grills!
Stef