- Berichten
- 279
Een vriend van mij was jarig geweest echter omdat deze gast alles al heeft had ik hem een bbq-etentje cadeau gegeven. Vandaag was de dag om zijn dineren in te leveren. Het menu betrof als voorgerecht een op hooi gerookte carpaccio van ossenhaas. Het hoofdgerecht betrof een ribeye met een bourbon cajun garnalen saus. Daarbij een gegrilde watermeloen salade. Het nagerecht was een lavacake met een espresso room, gegrilde peer en een striacciatellai-ijs. Spannend omdat ik het hoofd-, bij- en nagerecht nog nooit gemaakt had.
Het was heerlijk en ook de mooie complimenten gehad van mijn vriend en zijn vrouw. Zij vonden dat ze restaurantwaardig gegeten hadden. Toch een mooi compliment voor een hobbypitmaster.
Het was heerlijk en ook de mooie complimenten gehad van mijn vriend en zijn vrouw. Zij vonden dat ze restaurantwaardig gegeten hadden. Toch een mooi compliment voor een hobbypitmaster.
Laatst bewerkt: