- Berichten
- 172
Dit weekend nog eens twee racks ribben op de kleine outdoorchef klaargemaakt (dat past zonder rekje nog net).
Omdat ik over de middag even weg moest de 3.....(even pauze)2-1 methode gebruikt.
's ochtends de ribben in de rub gezet:
Vervolgens 3u laten roken met een flink stuk appelhout op zo'n 110°C:
Dan ingepakt met wat whisky, boter en agavesiroop. De ingepakte ribben mochten vervolgens even rusten omdat ik dus even weg moest:
Na de middag nog twee uur ingepakt laten verder garen, afgelakt met BBQ-saus en samen met wat garnituur nog een uurtje terug op de Q:
Op het bordje samen met een deel van de garnituur:
Omdat ik over de middag even weg moest de 3.....(even pauze)2-1 methode gebruikt.
's ochtends de ribben in de rub gezet:
Vervolgens 3u laten roken met een flink stuk appelhout op zo'n 110°C:
Dan ingepakt met wat whisky, boter en agavesiroop. De ingepakte ribben mochten vervolgens even rusten omdat ik dus even weg moest:
Na de middag nog twee uur ingepakt laten verder garen, afgelakt met BBQ-saus en samen met wat garnituur nog een uurtje terug op de Q:
Op het bordje samen met een deel van de garnituur: