Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
We zijn begonnen, schoonfamilie op bezoek vanavond.
Om 13.00uur was de uds warm en konden de ribs er op
maar nog even een vraagje de ribs zijn 600gr t stuk moet ik 3-2-1 aan houden of doe ik alles een half uurtje korter??
Ik wil wel fall off the bone ribbels.
Ligt o.a. aan je temperatuur. Ik had van de week buikribben van 700-800 gram de stuk op 107 graden en met 3-2 waren ze al helemaal cooked en fall of the bone. Dat laatste uur om ze weer stevig te krijgen was niet te doen, botjes vielen er al uit. Dus ik zou alles korter doen, met name dat 2 uur in de folie zou ikzelf de volgende keer maar een uurtje doen.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.