BasBQ
Beef en Steak

2x buikspek

 
 
 

Paddy

Stoker
Berichten
272
Tijdje terug een buikspek gekocht en in de vriezer gelegd. Was eigenlijk bedoeld voor als er gasten zouden komen, maar dat is er niet van gekomen (Corona enzo). Nou wordt vlees van lang liggen in de vriezer meestal niet lekkerder (en ik had wel trek in buikspek). Voor ons tweeën een beetje veel, daarom het stuk in tweeën gedeeld: 1 voor Aziatisch low & slow en 1 deel voor burned ends.

Vandaag de burned ends:

D74E0992-15D5-4DBF-B41E-9F7757D6610F.jpeg

49536B24-1BB2-44C5-AA3D-0F73984F50AA.jpeg

540EC17C-000C-4F43-8469-5E114F02F209.jpeg

B9C3464D-9800-41A7-BDCA-C63C2467A5DB.jpeg

095DABD2-9ECB-4C33-BB00-4C6B837E5E88.jpeg

9067B11F-3FDD-4530-9F64-9C6DCB1C4F73.jpeg
 
Ziet er heerlijk uit, fijn stuk vlees buikspek.
 
Lekker hoor!
Heb hier ook nog 2kg buikspek liggen, denk dat het zoiets gaat worden. 😋
 
ziet er prima uit
wat is buikspek toch lekker
 
Zo lekker. Ik heb vandaag ook pork belly ends op de Q liggen. Kan niet wachten
 
1 woord heerlijk 😋
 
Dit is snoep van de BBQ. Lekker hoor
 
Terug
Bovenaan Onderaan