- Berichten
- 948
Vanmorgen om half 8 de wsm aangestoken en met een lekkere bak koffie wachten tot hij op temeperatuur was. Omdat het regende maar even half onder het afdak gezet.
Spek uit de koelkast gehaald en toen de temp stabiel op de 110 stond spek erop. Het was zon beetje half 9.
Meter op 65 graden gezet en toen wachten. De temp in de smoker begon na verloop van tijd wat te stijgen en heb hem toen wat geknepen. Na twee en half uur piepte de meter en klaar om de spek eraf te halen.
Kon het niet laten even een plakje af te snijden en in de koekenpan te bakken.... En ja ben het helemaal met jullie allemaal eens, ik ben verkocht, man wat is dit lekker zeg......
Ligt nu te rusten en af te koelen, vanavond of morgen opsnijden en dan ik niet wachten tot het ontbijt haha........
Spek uit de koelkast gehaald en toen de temp stabiel op de 110 stond spek erop. Het was zon beetje half 9.
Meter op 65 graden gezet en toen wachten. De temp in de smoker begon na verloop van tijd wat te stijgen en heb hem toen wat geknepen. Na twee en half uur piepte de meter en klaar om de spek eraf te halen.
Kon het niet laten even een plakje af te snijden en in de koekenpan te bakken.... En ja ben het helemaal met jullie allemaal eens, ik ben verkocht, man wat is dit lekker zeg......
Ligt nu te rusten en af te koelen, vanavond of morgen opsnijden en dan ik niet wachten tot het ontbijt haha........