BasBQ
Beef en Steak

2e keer ribbetjes

 
 
 

Arno

Kooltjesharker
Berichten
233
Vandaag voor de tweede keer ribbetjes gemaakt op mijn eitje. Uiteraard volgens het recept van Dennis "Noskos" Gisteren begonnen met vlees halen bij de slager. Een paar mooie ribben weten te scoren.

Vlees_2.JPG


Toch maar even twee in de vriezer opgeslagen, want het werd toch wel iets te veel. Vanochtend de ribbetjes in de Rub gezet.

20200606_104206.jpg


Na twee uurtjes in de Rub was het eitje op temperatuur en konden de ribbetjes er op.

twee uurtjes in de rub_.jpg


Spareribs 060620.jpg


Drie uurtjes laten liggen op een temperatuur van gemiddeld 115 graden, en daarna lekker instoppen met boter, agavesiroop en lichte basterdsuiker om een uurtje bij te komen.

20200606_163554.jpg


Na dat uurtje ziet de wereld er heel anders uit. Nog nooit zo'n mooie kleur gezien. En om van de geur maar niet te spreken!

20200606_181939.jpg


Na een half uurtje nog even lekker ingesmeerd met saus, en ondertussen stonden de zoete aardappeltjes er ook al naast.

20200606_184119.jpg


Eindelijk aanvallen!!

20200606_184902.jpg



20200606_185114.jpg


Was weer een topdag!!

20200606_181939.jpg
 
Laatst bewerkt:
Wat een feestje moet dat geweest zijn, heerlijk
 
Lekkere ribbetjes.
Boodschappen gedaan toen je zin in ribben had? Dan word het altijd meer 😁
 
  • Leuk
Waarderingen: Arno
Inderdaad, boodschappen doen met honger.... is nooit verstandig 😂
 
Zou je denken (y)😂
 
Geweldig mooie lekkere ribbetjes.
Een kok koopt zelf in.
 
  • Leuk
Waarderingen: Arno
Lekkere ribben zeg. Afgelopen weekend ook ribs gemaakt. Blijft toch verschrikkelijk lekker. Altijd feest met die dingen
 
  • Leuk
Waarderingen: Arno
Terug
Bovenaan Onderaan