BasBQ
Beef en Steak

2e keer Pulled Pork

 
 

Wietsehm

Stoker
Berichten
283
Fijne vrienden van de warme ketels,

Vandaag maakte ik voor de tweede maal Pulled Pork.
Ik kan er heel uitvoerig interessant over doen; maar het was gewoon een probleemloze en prima run.

Injecteren, rubben, snake in de ketel, 5 uur op 120 graden (kern was toen 74 graden), inpakken met honing en boter, doorgaren naar 92, uitdampen en rusten. Nog een klein bbq-sausje erdoor voor extra pit.

Ondertussen verse tortilla’s, quacamole, salsa, sla, geraspte kaas, crème fris; awesome!

Vet blij! Zo gun je toch iedereen een bbq! Heerlijk gegeten en nog 6 zakjes voor 2 personen in de vriezer. I ❤️ It!

2266D357-1517-4549-977B-68D446B0D34B.jpeg


75C97BAF-AB46-43E8-9392-C861CBE8D0C8.jpeg


A73B4BD0-7D27-4CB1-AA00-06B2B3C3764F.jpeg


EFE9B37D-D6E4-4B65-B577-7A1BFBED943B.jpeg
 
Laatst bewerkt:
Het ziet er ook heerlijk uit. Mooi opgemaakt ook
 
Das genieten geweest.
Ongelooflijk hoeveel mensen dit lekkere gerecht nog nooit gegeten hebben, wat een gemis.
 
Ik zit te kwijlen, super smakelijke foto's, gelukkig heb je nog over zodat jullie er nog een paar keer van kunnen genieten.
 
Dat ziet er goed uit. Een PP met een Mexicaanse twist. Dat lust ik ook wel.
Deze ga ik eens lekker onthouden.
 
Terug
Bovenaan Onderaan