- Berichten
- 3.153
Ik houd het rooster inderdaad gewoon netjes bij, na het Q-en even met de staalborstel heen en weer en klaar is kees zonder resten op het rooster.
De briketten lagen gisteren ca 6 cm onder het rooster en de dome temp was 210 C, de Spiffs burgers precies 2 x 4 minuten gegrild en tijdens deze 4 minuten per kant de deksel continue gesloten gehouden.
Niet meer en niet minder.....ik heb nog wel een los searing grate liggen die in een WEber rooster past met in het midden een gat (Sinterklaas cadeau) maar deze zelfs nog niet eens getest. Komt binnenkort.
De briketten lagen gisteren ca 6 cm onder het rooster en de dome temp was 210 C, de Spiffs burgers precies 2 x 4 minuten gegrild en tijdens deze 4 minuten per kant de deksel continue gesloten gehouden.
Niet meer en niet minder.....ik heb nog wel een los searing grate liggen die in een WEber rooster past met in het midden een gat (Sinterklaas cadeau) maar deze zelfs nog niet eens getest. Komt binnenkort.