- Berichten
- 750
Goedemorgen medefanaten,
Voor morgen wil ik een creatie met Pulled Pork maken. Soufflé met bladerdeeg of in loempiavellen, moet ik nog even nadenken. Tips zijn meer dan welkom!
Voor nu, onderweg met 2,5 kilo procureur, briketslangetje en rookhout…
Het vlees heb ik zojuist geïnjecteerd met appelsap en -azijn.
Dome temperatuur wil ik rond de 100 graden hebben, mooi rustig aan…
Tussenstand: 72 graden, laagje bbq saus erop…
Voor morgen wil ik een creatie met Pulled Pork maken. Soufflé met bladerdeeg of in loempiavellen, moet ik nog even nadenken. Tips zijn meer dan welkom!
Voor nu, onderweg met 2,5 kilo procureur, briketslangetje en rookhout…
Het vlees heb ik zojuist geïnjecteerd met appelsap en -azijn.
Dome temperatuur wil ik rond de 100 graden hebben, mooi rustig aan…
Tussenstand: 72 graden, laagje bbq saus erop…
Laatst bewerkt: