- Berichten
- 45
Na een paar weken geleden een 2ehands smokey mountain te hebben aangeschaft en deze wat opgeknapt te hebben zijn afgelopen weekend de eerste ribs erop gegaan. Wat een genot zo'n apparaat in vergelijking tot low & slow op de gewone kogel.
De bedoeling was een 3,2,1 methode maar omdat de temperatuur wat te hoog was maar gekozen voor 2,2,1 en wat was het lekker.
Na ingesmeerd met mosterd en de rub 2 uur met wat blokjes kersenhout. Daarna dus 2 uur in folie met boter en bruine suiker en tot slot nog uurtje met glaze erop.
Verstuurd vanaf mijn SM-G960F met Tapatalk
De bedoeling was een 3,2,1 methode maar omdat de temperatuur wat te hoog was maar gekozen voor 2,2,1 en wat was het lekker.
Na ingesmeerd met mosterd en de rub 2 uur met wat blokjes kersenhout. Daarna dus 2 uur in folie met boter en bruine suiker en tot slot nog uurtje met glaze erop.


Verstuurd vanaf mijn SM-G960F met Tapatalk