Het is wel al weer een paar dagen geleden maar toch ook maar even de eerste keer spareribs delen hier.
Heb gebruik gemaakt van de 3-2-1 methode en een zelf een rub gemaakt, een beetje een basis rub van Google en dan een beetje aangepast naar eigen smaak.
Uiteindelijk waren de spareribs niet zo mals als verwacht maar dit kan ook hebben gelegen aan het feit dat ze best fors waren.
Afgelakt met bbq saus van hp classic.
Vliezen ervan af
En in de rub
En met het ikea rack op de kamado
Inpakken en daarna aflakken
De smaak was prima, alleen de volgende keer bij dit formaat denk ik dat ze iets langer ingepakt mogen blijven. Ingepakt trouwens met wat bastard suiker, whisky en boter.
Uiteindelijk had ik deze keer 3-1.5-1 uur aangehouden.
Mocht ik nog een keer ze zo bereiden dan moet ik toch 3-2-1 aan gaan houden denk ik.
Heb gebruik gemaakt van de 3-2-1 methode en een zelf een rub gemaakt, een beetje een basis rub van Google en dan een beetje aangepast naar eigen smaak.
Uiteindelijk waren de spareribs niet zo mals als verwacht maar dit kan ook hebben gelegen aan het feit dat ze best fors waren.
Afgelakt met bbq saus van hp classic.
Vliezen ervan af
En in de rub
Inpakken en daarna aflakken
De smaak was prima, alleen de volgende keer bij dit formaat denk ik dat ze iets langer ingepakt mogen blijven. Ingepakt trouwens met wat bastard suiker, whisky en boter.
Uiteindelijk had ik deze keer 3-1.5-1 uur aangehouden.
Mocht ik nog een keer ze zo bereiden dan moet ik toch 3-2-1 aan gaan houden denk ik.