BasBQ
Beef en Steak

1ste keer Pulled pork

Goedemorgen allemaal wat een heerlijk weer deze morgen! We zijn begonnen

d94d71512ef205f5d299e06999aee6ec.jpg



c7cb5af4a3bff4082a8fe4960c3bc00e.jpg


b5e02b225fa341967a1044af30f85c28.jpg

Hij ligt er op en de temperatuur stabiel op 108 graden
 
Weer een uur verder! Gaat gestaag omhoog krijg het ei niet echt verder naar beneden maar voldoet ook.

80f281f6cdd3dcb71c06a736030fb53a.jpg


Vlees 61 graden en de bbq 118

95ee0ffa9f0247fd6fb261ea8b71310f.jpg


Weer uurtje verder vlees 69 graden bbq 106 zo weer wat lucht geven
 
Gaat de goede kant op!
 
Zou ik wel doen hoor, volgens de kenners wordt het resultaat hier ook beter van.
 
Lin zei:
Zou ik wel doen hoor, volgens de kenners wordt het resultaat hier ook beter van.

Gedaan! Na 5 uur en een kwartier.. Voor mijn idee ziet het er aardig uit

6ee35c1ef0912c35110611d19712b39d.jpg


ab391846abe7a1a6d0043f29f45b239c.jpg

En ingepakt weer terug dome 121 vlees 71
 
Ziet er heel mooi uit! Dat gaat smullen worden!
 
adc50422411937d57b1067cfae6a505d.jpg

7 uur bezig en 83 kern en bbq 109 graden denk dat ik toch iets te vroeg klaar ga zijn.. Laat hem nu gewoon ingepakt tot hij 88 graden is en dan wikkel ik hem in een handdoek en in een koeltas geen koelbox in bezit
 
Ik zei het toch.... ;) :D
Maar in een handdoek wil prima hoor dan blijft het heel lang warm.
Wel mooi op tijd voordat de gasten komen!
 
Lin zei:
Ik zei het toch.... ;) :D
Maar in een handdoek wil prima hoor dan blijft het heel lang warm.
Wel mooi op tijd voordat de gasten komen!

Aldoende leert men he! Maar heb hem nu uit de folie gehaald en nog even terug gelegd voor eventueel een iets drogere bark weet niet of het nog nut heeft maar voor het idee dan maar!

7691109356e3a8a891e9258815dac6fc.jpg

Intussen is hij gezakt naar 81 graden is dit normaal??
 
Dat ie terug valt naar 81 is omdat je hem hebt uitgepakt, ik zou hem weer inpakken als ik jou was....
 
Jeffrey zei:
Lin zei:
Dat ie terug valt naar 81 is omdat je hem hebt uitgepakt, ik zou hem weer inpakken als ik jou was....
Heb ik weer gedaan zo wordt het wel 5 uur

Inpakken en je dome temp verhogen naar 130,  dan is hij zo klaar.
 
91fa0efd0018ffdf025c11f5a6a2642c.jpg

We zijn er 88 graden! Uit de bbq gehaald en in handdoeken gewikkeld, vond hem wel stug aanvoelen had hem malser verwacht. Na het rusten misschien een stuk malser. Zal straks nog even een foto posten als ik hem uit de folie gehaald heb

2f313bba0a82b50a1b7991beca698e46.jpg

Na het rusten

e16d419f1e34a83bbec1b2eac9c8925c.jpg

Gepuld

78d0cac6f1ad5b01a1a4708a8ff5905e.jpg

Broodje klaar

Wat vonden we er van.. Een beetje droog achtig maar dat verholpen met de vlees sappen die ik eerder had opgevangen, rooksmaak was wel aardig overheersend dus na een halve ciabatta was het wel genoeg.
Weer wat geleerd!
 
Terug
Bovenaan Onderaan