- Berichten
- 805
Beste allemaal,
Nog de beste wensen trouwens. Om het jaar goed te beginnen wil ik dit met jeullie delen
alle enthousiaste verhalen hier lezend, dacht ik, dat wil ik ook!
een workshop is voor mij niet weggelegd dus diy met hulp van jullie in 1e instantie.Dus eerst inlezen! Heel veel lezen, tot je geen worst mee kan zien
ben begonnen met rookworst na een recept van boele geloof ik. Leuk project had die trouwens.
elektrische vleesmolen gekocht van mijn verjaardaggeld en dan proberen
ik heb geloof ik alle fouten gemaakt de je kan maken.
had het vlees goed koud, maar had mijn mes verkeerd om in de machine, dus dan doet ie het heel slecht.......
vlees wordt warm, want de mzcnine versmeerd. Gaf de schuld al aan het vlees, supermarkt kwaliteit
had toch wat vlees over, maar doordat ik vlees verloor was de zoutverhoudinv zoek, te zout!
door alle stress te kort gekneed. Een wat korrelige inhoud. Blazen in de worst bij het vullen.
jullie zien wel dat ik veel geleerd heb.
Vandaag gewoon wat kipfilet gemalen, half bevroren onderdelen van de machine in de vriezer voor half uurtje, mes omgedraaid en zie hij werkt geweldig! Wat een geluksmoment. Morgen komt het vlees van Aalvink en an ga ik het weer proberen. Heb inmiddels het boek over worst, erg leuk, leerzaam boek.
Van de kip gehakt bugertjes gemaakt. Ik wilde mijn foutejn jullie niet onthouden
Nog de beste wensen trouwens. Om het jaar goed te beginnen wil ik dit met jeullie delen
alle enthousiaste verhalen hier lezend, dacht ik, dat wil ik ook!
een workshop is voor mij niet weggelegd dus diy met hulp van jullie in 1e instantie.Dus eerst inlezen! Heel veel lezen, tot je geen worst mee kan zien
ben begonnen met rookworst na een recept van boele geloof ik. Leuk project had die trouwens.
elektrische vleesmolen gekocht van mijn verjaardaggeld en dan proberen
ik heb geloof ik alle fouten gemaakt de je kan maken.
had het vlees goed koud, maar had mijn mes verkeerd om in de machine, dus dan doet ie het heel slecht.......
vlees wordt warm, want de mzcnine versmeerd. Gaf de schuld al aan het vlees, supermarkt kwaliteit
had toch wat vlees over, maar doordat ik vlees verloor was de zoutverhoudinv zoek, te zout!
door alle stress te kort gekneed. Een wat korrelige inhoud. Blazen in de worst bij het vullen.
jullie zien wel dat ik veel geleerd heb.
Vandaag gewoon wat kipfilet gemalen, half bevroren onderdelen van de machine in de vriezer voor half uurtje, mes omgedraaid en zie hij werkt geweldig! Wat een geluksmoment. Morgen komt het vlees van Aalvink en an ga ik het weer proberen. Heb inmiddels het boek over worst, erg leuk, leerzaam boek.
Van de kip gehakt bugertjes gemaakt. Ik wilde mijn foutejn jullie niet onthouden