BasBQ
Beef en Steak

1e keer pulled pork.1

 

Jan v B

Vuurmaker
Berichten
61
Hoi iedereen,

Vandaag voor het eerst een poging gedaan om pulled pork te maken.

Een stuk van 2,2kg procureur volgens de methode/recept van de Noskos voor de snelle pulled pork.

Buiten een klein zakker in de dome-temperatuur, waarschijnlijk as die de kolen doofde. (gebruik nog de houtskool die ik bij m'n egg heb gekregen, de originele Green Egg kolen, maar die zijn vrij klein).

Verder super gelukt, het smaakte in ieder geval heerlijk!

IMG_20200821_091144.jpg
IMG_20200821_093752.jpg
IMG_20200821_095503.jpg
IMG_20200821_154616.jpg
IMG_20200821_173048.jpg
IMG_20200821_182644.jpg
IMG_20200821_183451.jpg
IMG_20200821_183534.jpg
IMG_20200821_183734.jpg
 
Dat ziet er prima uit goed gelukt had ik ook wel een broodje van gelust.
Gefeliciteerd met je sticker


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
 
Mooie reportage met heerlijke foto’s. Gefeliciteerd met je Knorretje.
 
Mooie run hoor. Ziet er goed uit
Gefeliciteerd met je sticker
 
Deze ziet er wel heel mals en sappig uit. Heerlijk
 
Terug
Bovenaan Onderaan