- Berichten
- 206
Eergisteren avond heb ik de zalm gepekeld met zout en basterdsuiker en kruiden. Volgens noskos recept op zijn site,BBQ-nl
Alleen had ik donkere basterdsuiker in huis.
Mengsel erover en afgedekt met iets zwaars in de koelkast.
Gisteravond eruit gehaald.er kwam toch behoorlijk veel vocht uit die zalm.
Even afgespoeld , en daarna onafgedekt op een roostertje een nacht drogen in de koelkast. Vanmorgen mijn zelfgemaakte CSG gevuld met rookspaan. Met een waxinelichtjes ging niet echt vlotten. Dus dan maar meer vuur eronder.
De kaas mag over 1.5 uur eraf, en de zalm over 9 uur.
Ik ben benieuwd!!!!!!
Verstuurd vanaf mijn Moto G (5) met Tapatalk
Alleen had ik donkere basterdsuiker in huis.
Mengsel erover en afgedekt met iets zwaars in de koelkast.
Gisteravond eruit gehaald.er kwam toch behoorlijk veel vocht uit die zalm.
Even afgespoeld , en daarna onafgedekt op een roostertje een nacht drogen in de koelkast. Vanmorgen mijn zelfgemaakte CSG gevuld met rookspaan. Met een waxinelichtjes ging niet echt vlotten. Dus dan maar meer vuur eronder.
De kaas mag over 1.5 uur eraf, en de zalm over 9 uur.
Ik ben benieuwd!!!!!!



Verstuurd vanaf mijn Moto G (5) met Tapatalk