- Berichten
- 97
Vandaag is het dan zo ver, ik ga voor de aller eerste keer brisket bereiden. Ik heb gisteren samen met mij slager het stuk vlees uitgezocht en gesneden, erg leuk en leerzaam om met een vakman te doen! Ter plaatse in de rub gezet en vanochtend (om 0900) op mijn smoker gezet. Ik gok dat dit stuk zo’n 10 uur gaat duren aangezien het 3.9kg weegt.
Low en slow, dus de temperatuur blijft de eerste paar uur rond de 110 graden. Na 3-4 ga ik kijken hoe de bark zich vormt om dan eventueel de temp wat omhoog te gooien.
Wordt vervolgd!
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Low en slow, dus de temperatuur blijft de eerste paar uur rond de 110 graden. Na 3-4 ga ik kijken hoe de bark zich vormt om dan eventueel de temp wat omhoog te gooien.
Wordt vervolgd!



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk