Nou het moest er toch maar eens van komen, mijn eerste brisket. Besteld bij beefensteak.nl en recept volgens Noskos' onvolprezen bbq-nl.com website. De brisket rustig in de koelbox laten ontdooien. Daarna ge?njecteerd met een halve liter runder bouillon. Voor de Slather heb ik Noskos' receptuur exact gevolgd, alleen iets minder pittig (ivm kids) en bruine suiker ipv rietsuiker. Ik heb twee theelepels zwarte peper gebruikt en ??n theelepel chilipoeder (ipv cayennepeper). De Terlanco kokosbriketten liggen in het schoorsteentje en een nog een hoeveelheid in de WSM47. Een vuist vol eikenhout van wolkwildhout.nl en dan maar wachten ;-)
Ingredi?nten van de slather:
Klaar om te injecteren:
All rubbed up and no place to go:
Op de WSM47:
Ingredi?nten van de slather:
Klaar om te injecteren:
All rubbed up and no place to go:
Op de WSM47: