Zo, vandaag ook mijn eerste BCC gemaakt, ik heb alleen het bier vervangen voor het sap van een fruitmix. In het gezin van 4 ben ik de enige die bier drinkt dus helaas in de minderheid 
De basis is natuurlijk een lekkere en ooit blije kip, deze woog 1666 gram.
Voor de rub de ingredi?nten van Noskos gebruikt.
Alles lekker door elkaar gemengd.
Kippetje lekker ingesmeerd.
Kippetje op het blik gezet.
Hierna op de BBQ, temp. tussen 160/190 graden. Ik heb Appel als rookhout gebruikt, toevallig nog een handjevol van liggen.
Resultaat net na de sessie.
Resultaat maar dan op het bord.
Deze viel bij iedereen in de smaak, heerlijk, mals en is zeker voor herhaling vatbaar.
Tokkie?

De basis is natuurlijk een lekkere en ooit blije kip, deze woog 1666 gram.

Voor de rub de ingredi?nten van Noskos gebruikt.

Alles lekker door elkaar gemengd.

Kippetje lekker ingesmeerd.

Kippetje op het blik gezet.

Hierna op de BBQ, temp. tussen 160/190 graden. Ik heb Appel als rookhout gebruikt, toevallig nog een handjevol van liggen.

Resultaat net na de sessie.

Resultaat maar dan op het bord.

Deze viel bij iedereen in de smaak, heerlijk, mals en is zeker voor herhaling vatbaar.
Tokkie?