BasBQ
Beef en Steak

11kg PP op de WSM

 
 
 
 

Mike v R

Forum Meubilair
Berichten
10.409
Ik ben gevraagd om PP te maken voor de verjaardag van mijn schoonmoeder,heb ze even mazzel dat ik graag PP maak.

Maandag 4 nekken uit de vriezer gehaald,liggen lekker te ontdooien in de koeling.
Woensdag begonnen met rubs te maken,ik ga 4 verschilende rubs gebruiken.
2 kant en klare rubs en Southern Succor Pork Rub en de Basis Barbecue Rub van Noskos.
De rubs gaan er vanavond op na dat ik ze heb ingesmeerd met mosterd.
Donderdagavond wil ik ze op de WSM leggen.

Word vervolgd
 
Ow Yeah! Meteen een mooie opener voor dit subforum! Ik hou je in de gaten!!
 
Kannonne, 11 kilo PP. Dat is best een berg.
Goed hoor.
 
Moest nog Southern Succor Pork Rub maken,dat net even gedaan.
11kgPP001.jpg

Vlees uit de koeling gehaald,gewassen en in de mosterd gezet.
11kgPP002.jpg

11kgPP003.jpg

1ste stuk gerubt met lidl rub.
11kgPP004.jpg

11kgPP005.jpg

2de stuk in een rub van de makro.
11kgPP006.jpg

3de in de Southern Succor Pork Rub.
11kgPP007.jpg

En de 4de en laatste in de Basis Barbecue Rub van Noskos.
11kgPP008.jpg


In totaal minder dan 11kg,  9.882kg is het geworden.
 
En daar hou je dan "maar" een kilo of zes van over straks ;) Ben benieuwd naar de verschillen aan het eind. Denk dat de Southern Succor er wel uitspringt.
 
Mooi projectje zo. dit is het echte werk!
 
Tjonge 11KG, we gaan het aandachtig volgen
Ben ook benieuwd hoe de diverse rubs in de smaak vallen
Succes!!
 
Ik weet niet hoe het weer bij jou is, maar ik hoop iets vrolijker dan hier voor je sessie!
 
Ah, dat scheelt een slok op een borrel! Als mijn WSM in de regen staat (uit) dan heb ik al snel een laagje water onder in, als hij aanstaat verdampt dat wel, maar echt lekker vindt ik het toch nooit.
 
Damn dat zal een vracht PP opleveren.

Veel succes.
 
Ik ga langzaam aan maar eens beginnen.
Het regend lekker.
 
De buien gaan wel snel over en zo te zien worden het er minder!
 
Terug
Bovenaan Onderaan