BasBQ
Beef en Steak

1 persoons pannetje op mooie lente zondag

AV

Gemarineerd
Berichten
1.193
mooi weer vandaag ,vanmiddag geen uit/verplichtingen.
dus lekker buiten en dr waren meer dan zat kipvleugels ontdooit uit de vriezer voor t avond eten.
dus wie/wat houd me tegen om briketten in de starter te doen en een portie vleugels te arresteren en die lekker buiten te garen.

geen foto s van de voorbereiding ,maar de 1e na 1.5 uur met de gietijzerpan met piepers/ui op t onderste rooster.



tussen tijd wat brandstof dr bij stoken om later de piepers wat meer kleur t geven.
ideaal die billendoekjes tijdens een sessie,zwarte koolhanden brandschoon.


de vleugels na 2 uur slow garen in de pan met wat lente/stengel ui drbij.


mn  4 seizoenen  oven.






na 3 uur:de laatste foto t eindresultaat: en alles uit de pan in t bord is voor Bassie.
met zelfs groenvoer wat zelden in AV zn oven komt.
links een komkommer/courgette mix in appelazijn en maple siroop.

was weer lekker en goed gelukt.
een mooie middag met mooie weer en lente gevoel.en gelijk dacht ik aan de fotowedstrijd.
kwam tevens die stengel/bos/lente ui mooi uit.
grtn












 
Lekker hoor. En leuk met de verschillende lagen! 
 
Dat lust ik ;)
 
Dat ziet er heel lekker uit!

En mooie set-up....
 
Lekker, dat ziet er goed uit!
 
daar is niks mis mee
 
Ziet er heerlijk!
 
Eigenlijk is dat gewoon een puik bord eten.  Verhouding vlees/groente ook mooi op orde :)
 
El Fumarole zei:
  Verhouding vlees/groente ook mooi op orde :)

nou :| dat links op bordje blijft toch behoorlijk tegen mn principes in.
k heet niet zomaar AV:alleen/altijd vlees..anti vitemine ..
maar goed om te overleven hoort t dr bij.
en om ooit eens in de prijzen te vallen red ik k niet met een bord vol vlees vrees ik.
vandaaaar dus.
maar dank voor de complimenten.
 
Lekker hoor. En je hebt een mooie oven!
 
zo had ik die stikstof vat van jou ook vermaakt Bram.
maarja tijdgebrek en verkeerde werk locatie :(
 
Terug
Bovenaan Onderaan