Beef en Steak

Even voorstellen

Goofman

Tondelzoeker
Berichten
1
Hallo,
mijn naam is Ben en woon in de buurt van eindhoven.
Koken is een hobby en na het leren pizza's bakken nu toe aan een volgend avaontuur.

Ik wil leren koken op een kamado en ben voornemens om een Kamado Joe Classic 1 aan te schaffen.
Persoonlijk vind ik de meerprijs van de classic 2 het niet waard. Enige echte voordeel is de lift van de cone.
Graag hoor ik jullie mening.

Wil beginnen met pulled pork/chiken en spare ribs.
Eerst leren temperatuur onder controle krijgen/houden.

Maak me wel een beetje zorgen of de buurt geen last heeft als je gaat roken / slow cooken (lage temp)
Wat is jullie ervaring hiermee ?
 
Laatst bewerkt:
Welkom Ben!

Denk dat het wel meevalt als je de bbq gewoon correct opstookt.
Roken om bijv pulled pork te maken is niet dezelfde rook als wat je krijgt als de halve buurt vlees cremeert op de bbq.

Zorg voor een goede luchtdoorlaat in je bbq, dan verstik je de boel niet anders krijg je wel veel ongewenste rook
 
Terug
Bovenaan Onderaan