Beef en Steak

Varkenshaasje van de bbq voor het avond eten!

Robster

Tondelzoeker
Berichten
18
Wat ik al aangaf is dat onze nieuwe Kamado voor een groot deel is gekocht om bij het gewone avond eten te assisteren!

Vanavond hadden we Varkenshaas, normaal gaat dat in de koekenpan maar nu ging die op de Kamado.

Allereerst de Kamado opgebouwd met het vuur 🔥 achterop met de overgebleven houtskool van gisteren met maar 1 wokkel voor een bescheiden vuurtje, vorige keer werd het vuur te groot bij het afgrillen,
IMG_2699.jpeg


Platesetter erin met 1 halve maansteen aan de voorkant om boven te garen tot een kerntemperatuur van 55 graden daarna achterop afgrillen,
IMG_2700.jpeg


Varkenshaasje erop, ingesmeerd met olie, sojasaus en Gochujang op naar de 55 graden,
IMG_2701.jpeg


Kamado keurig op 150 graden gehouden,
IMG_2703.jpeg


Keurig de 55 graden kerntemperatuur gehaald in ongeveer 25 minuten,
IMG_2705.jpeg


Daarna afgegrild op zo’n 200+ graden,
IMG_2706.jpeg


Eind resultaat, keurig gegaard smaakvol haasje, lekker zacht en sappig,
IMG_2707.jpeg


De gehele zomerse maaltijd,
IMG_2708.jpeg


🔥😎
 
Jullie hebben zeker lekker gegeten 👍
Die koekenpan kan vanaf nu achteraan in de kast😉
 
Laatst bewerkt:
Lekker en inderdaad, heerlijk veelzijdig zo’n kamado. Is dat een ananasspiesje wat je erbij geeft.
 
Lekker en inderdaad, heerlijk veelzijdig zo’n kamado. Is dat een ananasspiesje wat je erbij geeft.
Ja dat klopt, het is een Ananas spies met SPG erop ook van de bbq, wij vinden dat heerlijk!👌
 
Oeh,Ananas met SPG, Dat moet een feestje in de mond zijn(maakt mentale notitie)
 
Dat is pas een Super AVG-tje!
 
Terug
Bovenaan Onderaan