Goedemiddag,
Mijn naam is Danny en maandje geleden, na lang nadenken, uiteindelijk beslissing genomen en The Bastard VX aangeschaft. Inmiddels ingebrand en mijn eerste ervaringen opgedaan met beheren van de temperatuur en bakken van vis en vlees. Mijn vrouw heeft zelfs een appeltaart gemaakt die prima gelukt is maar wel wat rokerig smaakte. Vermoedelijk volgende keer toch weer in de oven.
Nu rustig ervaring op doen en leren van het forum. Vervolgens de noodzakelijke accessoires aanschaffen waar ik vermoedelijk op dit forum nog wat vragen over ga stellen. Inmiddels vlees in de vriezer voor pulled pork en spareribs als volgende uitdaging. Dit gaat een leuke zomer worden.
Mijn naam is Danny en maandje geleden, na lang nadenken, uiteindelijk beslissing genomen en The Bastard VX aangeschaft. Inmiddels ingebrand en mijn eerste ervaringen opgedaan met beheren van de temperatuur en bakken van vis en vlees. Mijn vrouw heeft zelfs een appeltaart gemaakt die prima gelukt is maar wel wat rokerig smaakte. Vermoedelijk volgende keer toch weer in de oven.
Nu rustig ervaring op doen en leren van het forum. Vervolgens de noodzakelijke accessoires aanschaffen waar ik vermoedelijk op dit forum nog wat vragen over ga stellen. Inmiddels vlees in de vriezer voor pulled pork en spareribs als volgende uitdaging. Dit gaat een leuke zomer worden.