Beef en Steak

Recente inhoud door Wailer

  1. W

    Smashburgers (met film)

    Ha allen, @mods, sorry, nu met fotos. Klopt het dat filmpjes niet te uploaden zijn? Alweer van 2 weken geleden...maar leuk filmpje, al zeg ik het zelf...niet zo profi als noskos' zn filmpjes...maar goed, best geinig. Op een mooie Creuset grillplaat, 2 bolletjes gehakt a 60gr, bakpapiertje er...
  2. W

    Hoge temperatuur krijgen met reverse sear

    Beste mensen, Ik heb sinds vorig jaar een Weber GBS premium...zo eentje met kolenring en hitteschild. Ik willen van het weekend een ribeye, picanha of zoiets maken. Reverse sear a la picanha lijkt me mooi.. dus kerntemp bereikt.. dan affakkelen...maar zodra kern bereikt is is het klooien om...
  3. W

    5kg Spareribs verjaardagsvoedsel

    Lekker hoor, gefeliciteerd.. Niet een grotere of extra BGE gekregen voor je verjaardag? 'schat, stapelen is niet ideaal...kijk nou toch!?'
  4. W

    Waarom een sparerib rek?

    Ja in het rekje passen er meer... Maar als je ze vervolgens inpakt en terug legt zonder rekje... Wordt het krap. Had ik vorige week met 5 stuks .. was passen en meten een 6e had denk ik niet gepast... Denk met rekje 6..en zelfs 8 als je de buitenste zijdes laat steunen tegen het rekje...
  5. W

    Burenribs

    Rosmalen, je bent welkom!
  6. W

    Wga op de camping 2

    Volgens mij kun dit formaat vrij standaard vinden hoor. Creuset en vast ook wel eens bij de Lidl...die hebben ook best vaak handige accessoires..maar je hebt pas door als je te laat bent ;)
  7. W

    Burenribs

    Het uiteindelijke resultaat mocht er zijn hoor! En nog een foto van net... Wat ik nog aan briketten over heb ..vind het veel, dus naast een lekkere ook een zuinige run. Ik heb 3-1-1 aangehouden.
  8. W

    Burenribs

    Vandaag de ribs dan op de Q! Geen foto van de 3 uur in het rekje helaas... Maar wel van uit het rekje klaar om eens lekker ingepakt te worden, met boter, agavesiroop en (ik pak) rietsuiker. Nu ingepakt op de Q... Maar ai.. past net...
  9. W

    Burenribs

    Nee niet de ribben van de buren.. maar ik maak vandaag ribs en heb de buren uitgenodigd.. allebei de kanten. Gisteren ontvliesd, gerubd en de beroemde coleslaw van Dominique (blijft heeeeerlijk) gemaakt... De briketten zitten in de starter om volgens de Minion methode mijn ribbels lekker te roken!
  10. W

    Pizza's , het leek zo simpel.

    Wellicht ten overvloede, maar de fout die ik in het begin maakte was dat ik de bodem op de schep legde en dan beleggen. En dan te lang laten liggen, dan wordt het deeg ook plakkerig en kieper je je pizza idd ondersteboven op de steen. Pizza pas beleggen op schep als ie ook direct de steen op...
  11. W

    Weer eens een nekkie voor het bekkie

    Haha, het resultaat helemaal vergeten te delen Was heerlijk! Zoonlief van 7: 'wow, dit is lekker! Lijkt wel op spareribs!'
  12. W

    Weer eens een nekkie voor het bekkie

    Haha, ja dat denk ik ook. Even de onderste dichtgezet laten zakken en nu weer zachtjes open.. nu 129. Niet de temp voor ogen, maar redelijk in de buurt.
  13. W

    Weer eens een nekkie voor het bekkie

    En dan ben je even afgeleid...en zit je in eens op 145 graden ...
  14. W

    Weer eens een nekkie voor het bekkie

    Vandaag weer eens pulled pork maken, volgens noskos' wedstrijd recept. Eerst even trimmen, ben helaas geen slager, dus wel ietsje meer dan alleen vet weggesneden. Daarna even de injectiemix maken: appelsap, appelazijn, worcestersaus, honing en uien granulaat. Na wat ruzie met mn injector toch...
Terug
Bovenaan Onderaan