Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ik gebruik de ingebouwde thermometer alleen om een beeld te krijgen of de bbq al op tempratuur is.
Zodra het vlees erop gaat, meet ik dat en de omgeving, tenzij het niet zo precies komt. Dan doe ik het op gevoel en eventueel controleren met iets als een thermapen. Maar zeker in het begin kun...
Bedankt. Ik zal eens goed naar overtollig vet kijken en als het overdreven is wat weg halen. Meestal neem ik daar de tijd niet voor omdat ik de bbq wil starten.
En dan begin ik niet aan seasoning achtige sessies. Die kosten altijd behoorlijk veel tijd. En qua afsluiting heb ik juist niets te...
Hallo,
Sinds deze winter heb ik het volgende 'probleem'. Ik heb al een aantal jaren een basterd large (2021). Door de lage tempraturen buiten wil de top niet (open)draaien. Hij zit simpelweg muur vast. Ik los nu het probleem op door de top even in koud/lauwe water te leggen, hierdoor zet het...
Wij eten met kerst ook altijd konijn. Dit jaar niet rond de kerstdagen zelf, maar dat geeft mij mooi de gelegenheid dit recept op de bbq te maken in de kerstvakantie. Bedankt voor de inspiratie.
Ik zou het simpel houden. Gewoon direct grillen en uitdelen. En dit pas doen als al het andere klaar staat. Helemaal niet warmhouden. Tenminste als dat qua timing kan. En meestal een eerste ronde voor de kids en een tweede voor volwassen. En de volgende ronden voor wie een tweede wil.
Op mijn...
thnxs. Dit kende ik nog niet. Ga ik proberen.
Alleen jammer dat het mooi weer dreigt te worden. Dit zijn altijd leuke projectjes op een regenachtige dag.
Dat moet je natuurlijk zelf bepalen. Zelf vond ik het echt super lekker. Ik zou het aanraden. Alleen al om een keer geprobeerd te hebben. Zelf heb ik het vlees als cadeau gekregen, daarvoor had ik het zelf ook nog nooit gekocht. Dus tja.. ik snap de aarzeling. Er wordt tegenwoordig ook veel...
Voor mijn 50e verjaardag heb ik een waygu rib-eye gekregen. Ik had er nog ooit één bereid/gegeten. Maar het resultaat mocht er zijn. Simpel met zout en peper gekruid verder niets maar echt heerlijk.
op ong. 250 graden een gietijzeren grill plaat goed heet laten worden. Eerst nog even wat...
Ik heb zelf twee halve stenen dat bevalt erg goed. Maar dat is natuurlijk niet helemaal antwoord op je vraag, want je probeert met de huidige steen twee zones te creeren.
Een koude zonet kan dan wel door de kolen maar aan 1 kant van de kolen basket te leggen. Eigenlijk net als 'vroeger'. Zelf...
Vandaag mn nieuwe spit gebruikt. Eerst maar eens voor een kippetje.. Een groot succes. De belangrijkste opmerking: Deze is sappiger dan van een blikje.. dus helemaal geslaagt.
Vandaag als hapjes voor de maaltijd.. Jalapeño-poppers (pepers van de moestuin). Paprika-poppers voor de kids en nog een simpel versie moink-balls. Daarna Bavette (maar zonder bacon dus niet op de foto).
Ik denk dat ik om ben, en dat smaak en meerdere bereidingen toch de doorslag gaan geven. Nu even wachten op een mooie aanbieding. Als ik eén koop wordt het waarschijnlijke een 22" (maat voor de Basterd L) spit on fire. Maar goed... daar hik ik dus wat tegen de prijs aan.
Bedankt voor alle...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.