Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Wat is dit lekker zeg! Gisteren gegaard en ff een stukje warm geprobeerd.
Long story short, ongeveer de helft is gisteren al gesneuveld, zo lekker vonden we het :D
Fantastisch recept Mike, deze gaan we vaker maken.
Vraag: over dit recept. Ik heb nu 4 gram colorozo gebruikt.
In een standaard bacon recept gaat in verhouding 3,5% colorozo.
Is er een reden waarom dat hier niet het geval is? Kortere marinade tijd? Of een andere reden?
hou er wel rekening mee, het is wel 60 graden in de oven. Maar voordat je vlees die kerntemperatuur bereikt ben je uren verder. Dus een aantal minuten tot een half uur durf ik het wel aan hoor. B-)
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.