Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ik houd wel van eenvoud, van pure smaken. Mijn dochter houdt echt van de pizza Margeritha (we noemen die dan ook "Pizza di Maren"). Zelf wil ik er dan aansluitend nog wel eens rauwe ham en rucola op mikken, maar dat is het ook wel voor mij
Wat ik trouwens een mooi gerechtje vind die ook bij de vegatariërs in de smaak valt is gevulde portobello. En wat ik ook nog wel eens wil doen is een Quiche Lorraine maken, maar dan zonder spek, maar wel gerookt op beukenhout.
Zie nu mijn profielpic; heb destijds voor het buurtfeest van mijn kameraad de BBQ verzorgd. Simpel, hamburgers, Pulled Beef en Cote de Boeuf. Allemaal trouwens vlees van eigen slachting van hun eigen runderen.
De CdB gaarde in de rookton voor tot graad of 48 en daarna op de grill afketsen...
Aangezien het afgelopen weekend zonovergoten was in Rossum, lekker 3 dagen de BBQ aangestoken. Geen lange sessies maar eens een keer echt grillen.
Vrijdag wou vrouwlief een hamburger. Had nog zelfgedraaide hamburgers in de vriezer liggen, snel even bij de slager langs voor bacon. Lag daar toch...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.