Beef en Steak

Recente inhoud door tdp

  1. tdp

    Zalm op the little red egg

    Lekker man! En dit is echt wel maximaal presteren, haha!
  2. tdp

    Even voorstellen: Ronald van der Linde

    Welkom!
  3. tdp

    Hallo

    Welkom! Ik mis mijn rookoven wel, moet ik bekennen. Toch fijn om mee te spelen!
  4. tdp

    Pizza perfecie

    Ik ga vrijdag ook maar eens testen of dit op de ZiiPa zit!
  5. tdp

    Pizza perfecie

    Goede tip! Ik was daar ook al mee aan het spelen afgelopen vrijdag. Het lijkt anders bijna op werken, pizza's bakken. 1 tel de andere kant in kijken en de pizza staat zowat in de fik
  6. tdp

    Ziipa Piana Gas Pizzaoven

    Dat kan ik ook erg waarderen. Ben dat ook vanuit het brouwen van bier erg gewend. Velen brouwen een recept maar hebben geen idee wat de achterliggende gedachte is van dit recept, waarom welke stap wordt genomen. Dat is eigenlijk veel interessanter!
  7. tdp

    Ziipa Piana Gas Pizzaoven

    Dit was voor het deeg ook mijn bron!
  8. tdp

    Ziipa Piana Gas Pizzaoven

    Denk zo’n 2 minuten, max
  9. tdp

    Ziipa Piana Gas Pizzaoven

    Nou, de eerste ronde zit erop! De oven was binnen 15 minuten op 400 graden, pizzasteen niet kunnen meten! Pizzadeeg was goed gelukt, en mooie pizza’s van kunnen maken! Het ‘mikken’ van de pizza op de steen ging eigenlijk zonder problemen. Het is wel even zoeken naar de juiste snelheid van...
  10. tdp

    Ziipa Piana Gas Pizzaoven

    Werkt dat goed, dat invriezen? En heb je daar toevallig iets van een stappenplan van? Ik werk ook geregeld thuis namelijk ;)
  11. tdp

    Ziipa Piana Gas Pizzaoven

    Het deeg staat te rijzen, dadelijk er bollen van draaien en nog eens 6 uur rijzen! Aan de voorbereiding ligt het in ieder geval niet!
  12. tdp

    Ziipa Piana Gas Pizzaoven

    Zal ze hier delen!
  13. tdp

    Ziipa Piana Gas Pizzaoven

    Die sport beoefen ik nu ook al op de Weber, dus ben enigzins ervaren. Maar dit is wel een hogere competitie, eensch!
  14. tdp

    Ziipa Piana Gas Pizzaoven

    Aangezien ik best vaak pizza's bak samen met mijn dochter, vond ik het eens tijd om een pizzaoven aan te schaffen. Natuurlijk gekeken naar de Ooni, maar eigenwijs als ik ben, toch ook naar alternatieven gekeken. Voorwaarde was een pizzaoven op gas, kostentechnisch als voor het gemak. Bleek dat...
  15. tdp

    Baby back ribs iets te droog

    Wat @Dammetje ook aangeeft. Wanneer ik de ribben van de Hanos of de lokale slager gebruik, zijn ze bij mij na 3u op 135 al meest klaar. Afhankelijk van het doel, pak ik ze nog in. Heb het idee dat het meer in de kwaliteit van het vlees zit, dan de te hoge temperatuur.
Terug
Bovenaan Onderaan