Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Wat ik trouwens een mooi gerechtje vind die ook bij de vegatariërs in de smaak valt is gevulde portobello. En wat ik ook nog wel eens wil doen is een Quiche Lorraine maken, maar dan zonder spek, maar wel gerookt op beukenhout.
Zie nu mijn profielpic; heb destijds voor het buurtfeest van mijn kameraad de BBQ verzorgd. Simpel, hamburgers, Pulled Beef en Cote de Boeuf. Allemaal trouwens vlees van eigen slachting van hun eigen runderen.
De CdB gaarde in de rookton voor tot graad of 48 en daarna op de grill afketsen...
Aangezien het afgelopen weekend zonovergoten was in Rossum, lekker 3 dagen de BBQ aangestoken. Geen lange sessies maar eens een keer echt grillen.
Vrijdag wou vrouwlief een hamburger. Had nog zelfgedraaide hamburgers in de vriezer liggen, snel even bij de slager langs voor bacon. Lag daar toch...
Goede tip! Ik was daar ook al mee aan het spelen afgelopen vrijdag. Het lijkt anders bijna op werken, pizza's bakken. 1 tel de andere kant in kijken en de pizza staat zowat in de fik
Dat kan ik ook erg waarderen. Ben dat ook vanuit het brouwen van bier erg gewend. Velen brouwen een recept maar hebben geen idee wat de achterliggende gedachte is van dit recept, waarom welke stap wordt genomen. Dat is eigenlijk veel interessanter!
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.