Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
De marianade is een balansact tussen pittig en zoet, inderdaad. Vind recepten volledig uitschrijven altijd was lastig, vooral ook omdat ik vaak ook deze samenstel op basis van voorraad.
Verder te weinig foto's gemaakt, alleen van de eindresultaten. Maar dat waren andere gerechten dan deze...
Afgelopen zaterdag mijn ouders en schoonouders weer eens uitgenodigd voor een BBQ. Ditmaal was het een 'rondje door de voorraadkast' qua gerechten. Portobello a la Caprese, Spareribs en kippendijsaté.
Vooral de kippendijsaté vind ik heerlijk. Kost je even wat voorbereiding maar dan heb je ook...
Ik koop altijd wel goede mozzarella inderdaad. Wil binnenkort nog eens buffelmozzarella halen hier in de buurt, kijken of dat veel verschil maakt.
Maar plat gezegd is het tomatensaus, mozzarella en bassilicum. Een een paar druppels goede olijfolie eventueel.
Ik houd wel van eenvoud, van pure smaken. Mijn dochter houdt echt van de pizza Margeritha (we noemen die dan ook "Pizza di Maren"). Zelf wil ik er dan aansluitend nog wel eens rauwe ham en rucola op mikken, maar dat is het ook wel voor mij
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.