Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ik ook zo een apparaat en gebruik een soort dunne spaak met een punt op geslepen,
deze gaat het eerste door het vlees en dan steek ik het satestokje erin dat werkt makkelijker.
Als je de verhoudingen niet heb wordt het nog niks,🤔
en voor te gokken zoveel van dit en van dat is het vlees te duur voor en zonde van
de tijd als het niet smaak🤮
Als je eens veel tijd hebt en echte Vlaamse friet wilt bakken.:)(y)
Zo bak je thuis de beste Vlaamse frites
Wil je thuis ook de beste friet bakken, à la Belge? Met deze tips (van Leonard de Belg eens over genomen) zit je gebakken:
1 Snijd je frieten op een centimeter dik (Leonard: “Ik...
Een kennis van mij gaf mij een tip voor de zwoord van de buikspek als hij babi pangang maakt.
als de buikspek klaar is snijd hij het in reepjes , en zet hij een pannetje met een laagje olie +- 2-3 cm
op het vuur en pakt met de tang de reepjes buikspek en bakt de zwoord even krokant.
ik doe er ook 5 SPICE kruiden en wat zout over voor ik ga bakken.
Haal deze saus eens bij de toko waar je die rode poeder hebt gehaald en doe daar een scheutje voor je gaat eten over de Char Sui super lekker.
Ik gebruik de,,
Barbecue schoonmaaktray
https://www.obelink.nl/barbecue-schoonmaaktray.html?gclid=Cj0KCQjwl4v4BRDaARIsAFjATPnMWbSKkx74K54cu0UypimdrCuY8rOGlPReSjcruXWSvxm8CfJJPnAaAqg7EALw_wcB
Als je de oude deksel en scharnier niet terug hoef te sturen, Scharnier uit vijlen deksel email lak bestellen en bij tippen dan scharnier vast zetten en een vulring ertussen. kan je de oude nog mooi gebruiken.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.